miercuri, 19 septembrie 2012

Dacia Logan, copilul minune al Renault


      Dacia Logan, masina low-cost care a luat prin surprindere piata auto europeana in 2004, isi continua trendul ascendent. Renault a lansat noua generatie Logan, mai impunatoare, mai eleganta, mai spatioasa. Farurile verticale au fost inlocuite cu unele mai elegante, exteriorul este putin schimbat, cu influente germane, are senzori de parcare; interiorul este putin modificat, are mai mult stil,de asemenea modelul va fi dotat cu pilot automat si navigatie. Modelul va fi lansat pe 27 septembrie la Salonul Auto de la Paris, alaturi de noul Sandero.
      Fata de lansarea primului model care se adresa pietelor emergente, dar care spre surprinderea tuturor a prins bine si in Europa de Vest, noul model tinteste atat pietele emergente dar si pietele cu pretentii. Concurenta pe segmentul low-cost, a inceput sa se intensifice, Logan fiind conturat de Aveo, Skoda Rapid, sau Peugeot 301. Renault estimeaza ca numarul modelelor produse anul acesta in Romania va fi intre 350.000 si 400.000.
     Daca s-a lansat ca un model cu pret scazut, Logan avanseaza spre un automobil de pret scazut spre mediu, si aceasta transformare se vede design-ul si dotarile masinii. Imagini cu noul model le puteti vedea accesand urmatorul link: Logan 2
      Cum vi se pare? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu